Antena Meniu Search
x

Experiențe inedite pe care poți să le trăiești în diverse locuri din lume

Vacanțele reprezintă cea mai simplă soluție la care poți să apelezi dacă îți dorești să trăiești experiențe inedite. Descoperă câteva destinații.

- pixabay.com

Vacanțele reprezintă cea mai simplă soluție la care poți să apelezi dacă îți dorești să trăiești experiențe inedite. Descoperă, în continuare, câteva destinații de concediu pe care merită să le iei în considerare ca să ai parte de momente unice.

Vizitează vulcanul Teide, din Tenerife

Tenerife, supranumită și insula eternei primăveri, este o destinație europeană în care poți să faci plajă în tot timpul anului. Tenerife este un loc în care, dacă ai posibilitatea, merită să petreci minimum două săptămâni. Prin urmare, dacă vrei să mergi în vacanță pe insulă aflată în Oceanul Atlantic și să stai câteva săptămâni, cel mai bine ar fi să  te documentezi puțin și vei găsi niște oferte de cazare în Tenerife la prețuri foarte bune. Una dintre principalele atracții turistice din Tenerife este muntele Teide. Un vulcan activ, Teide face parte din Parcul Național Teide, ce a fost inclus în patrimoniul UNESCO în 2007.

Plimbă-te pe un iaht, în Croația

Croația este una dintre destinațiile turistice extrem de accesibile românilor, așa că dacă vrei să trăiești niște momente unice, vizitează țara care se învecinează cu Slovenia, Ungaria, Serbia, Bosnia și Herțegovina și Italia. Croația are sute de insule, o apă cristalină, foarte multe orașe medievale șiporturi și plaje care se combină fantastic și generează peisaje minunate. Dacă îți dorești să mergi în Croația și să trăiești experiențe unice, poți alege să te plimbi cu un iaht timp de o săptămână, în diverse locuri minunate. În funcție de cât de mulți bani ești dispus să scoți din buzunar, poți beneficia de serviciile unui chef profesionist, care să-ți gătească mâncăruri proaspete în fiecare zi.

Fă un tur cu autobuzul în Porto

Porto este unul dintre cele mai importante orașe din Portugalia și, totodată, o destinație de vacanță ideală, dacă vrei să ai parte de peisaje care te vor lăsa fără aer, să bei un vin bun și să ai contact direct cu mâncăruri cu adevărat delicioase. În cazul în care nu ai prea mult timp la dispoziție de petrecut în Porto, cel mai bine ar fi să faci un tur de oraș - cu autobuzul. Optează pentru unul din care poți coborî și în care te poți urca oricat de  des vrei. Experiența ta din Porto este obligatoriu să includă, pe lângă un tur cu autobuzul și o vizită la o cramă tradițională, unde să poți încerca mai multe tipuri de vin. În cazul în care nu știi, vinul de Porto se numără printre băuturile recunoscute la nivel mondial.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri economice » Experiențe inedite pe care poți să le trăiești în diverse locuri din lume