Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2024. Trei bunicuţe şi-au luat scaunul uriaş cu ele şi au ieşit la plimbare prin oraş

Sibiul arată ca o imensă scenă de teatru în aceste zile. Mii de oameni au împânzit străzile din centrul oraşului şi se bucură de spectacolele de teatru, dans sau muzică. Multe dintre spectacole se joacă deja cu casa închisă.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 09:34

Aplauze, distracţie şi emoţii intense. Aşa ar putea fi descrisă atmosfera din Sibiu în aceste zile. În Piaţa Haberman, o trupă de flamenco din Barcelona și-a încântat audienţa. Pe pietonala Nicolae Bălcescu, o altă trupă din Columbia a prezentat un moment de teatru, percuţie şi dans.

Centrul Sibiului a fost animat atât seara, cât şi pe timpul zilei

Ieri, trei bunicuţe haioase şi-au luat scaunul uriaş cu ele şi au ieşit la plimbare prin oraş. Spectacolul a binedispus publicul. Organizatorii anunţă că, în zilele următoare, vor sosi personalităţi de renume.

Vezi și

“Festivalul este în toi. Vom continua începând de joi, tot weekend-ul al doilea, vom avea spectacole şi concerte aici, în Piaţa Mare. Vom ridica artişti acrobaţi la înălţimea macaralelor şi vom continua pe Nicolae Bălcescu, pe pietonală, şi în celelalte locaţii ale festivalului”, spune Dan Bartha, selecționer eveniment outdoor.

“O avem pe Ravaelo Carasco, cea care are spectacolul care a primit premiul pentru cel mai bun spectacol flamenco, anul trecut, în Spania. Vom avea imediat sosirea lui John Malkovich. Vom avea de asemenea pe Susane Kenedy, una dintre cele mai importante regizoare din Europa în această clipă”, anunță și directorul Festivalului Internațional de Teatru, Constantin Chiriac.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este considerat printre cele mai importante evenimente de acest gen din întreaga lume. La editia din acest an participă 5.000 de artişti din 82 de ţări.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri economice » Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2024. Trei bunicuţe şi-au luat scaunul uriaş cu ele şi au ieşit la plimbare prin oraş