Antena Meniu Search
x

Video Guvernul se pregătește să majoreze salariul minim pe economie. La cât ar putea ajunge acesta de la 1 septembrie

Guvernul se pregătește să majoreze salariul minim pe economie! De la 1 septembrie, acesta ar putea să crească la 3.300 de lei brut. Majorări ar putea fi și de la începutul anului viitor, spun surse Observator. În acelaşi timp, pentru a strânge bani la buget, liberalii propun o majorare a accizelor pentru carburanţi.

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 17.07.2023, 20:27

Vezi și

Din toamna angajații din România care câştigă salariul minim ar putea primi o majorare salarială de 300 lei brut, adică 100 de lei net.

Angajații din construcții ar putea fi obligați din toamnă să plătească contribuția la sănătate

De la 1 ianuarie ar urma încă o creştre, vorbim despre suma de 250 de lei, net. Și în construcții salariul minim pe economie ar putea crește de la 4.000 la 4.500 de lei brut.

De altfel, angajații din construcții ar putea fi obligați din toamnă să plătească contribuția la sănătate de 10%. Guvernanţii au un calendar şi pentru majorarea accidzelor la carburanţi, 10 bani pe litru la 1 septembrie şi 20 de bani la 1 ianuarie 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Guvernul se pregătește să majoreze salariul minim pe economie. La cât ar putea ajunge acesta de la 1 septembrie