Antena Meniu Search
x

Hotelurile pentru adulţi se extind pe litoralul românesc

Mese romantice pe plajă, jacuzzi în cameră, room-service la orice oră şi multă linişte. Aşa arată o vacanţă perfectă pentru cuplurile care visează o escapadă în doi, fără griji şi fără copii. Moda hotelurilor destinate exclusiv adulţilor începe să cuprindă şi România.

Vezi și

Mese romantice pe plajă, jacuzzi în cameră, room-service la orice oră şi multă linişte. Aşa arată o vacanţă perfectă pentru cuplurile care visează o escapadă în doi, fără griji şi fără copii. Moda hotelurilor destinate exclusiv adulţilor începe să cuprindă şi România. Două au apărut deja pe litoral şi sunt rezervate până la sfârşitul verii, deşi o cameră costă şi 120 de euro pe noapte.

Într-un hotel destinat adulţilor din Mamaia, clienţii sunt aşteptaţi cu şampanie şi multă linişte. În camere, atmosfera e una intimă. Paturile sunt îmbrăcate în catifea, lumânările ard pe şemineu, iar ca să intri în jacuzzi trebuie doar să tragi perdeaua. Linişte este şi la piscină - de obicei preferata copiilor. Nu se aude un sunet. După-amiaza poate fi rezervată unui masaj, iar seara - unei cine romantice. 

"Atmosfera cu care ne întâmpinăm clienţii este una intimă, luxuriantă, fără inhibiţii, o adevărată aventură a simţurilor", spune Daniela Manolache, managerul hotelului.

În Vama Veche, cuplurile care vin la mare fără copii sunt cazate în căsuţe. Au piscina la dispoziţie. Şi biblioteci pline cu cărţi, pe care le pot citi în tihnă. 

"Copiii sunt acasă cu familia, au rămas cu părinţii. Am ales această locaţie în ideea să ne putem relaxa, să putem să ne destindem, să uităm de tot ceea ce înseamnă viaţa cotidiană, de serviciu", dezvăluie un client.

Turiştii pot comanda şampanie în cameră, chiar dacă ora este nepotrivită, iar dimineaţa pot lenevi până mai târziu. 

"Le oferim un mic dejun de la ora 8 până la ora 11.30, în fiecare zi, cameră când vin, au pregătit o sticlă de vin, diferite băuturi care sunt din partea noastră", declară Andrei Badea, manager de hotel adult only.

Deşi o cameră costă chiar şi 120 de euro pe noapte, aceste hoteluri sunt pline toată vara. Conceptul "adults only" a fost împrumutat de la străini. În resorturile din Turcia, Grecia, Spania, dar mai ales în destinaţii exotice precum Thailanda sau Maldive sunt foarte căutate.  

În această vară, pe litoral, vor mai apărea încă două hoteluri pentru adulţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Hotelurile pentru adulţi se extind pe litoralul românesc