Antena Meniu Search
x

Hotelurile şi pensiunile se pregătesc de minivacanţa de Paști

Proprietarii de hoteluri şi pensiuni se gândesc deja la weekendul de Paşte. În Maramureş, majoritatea locurilor de cazare sunt deja rezervate.

Vezi și

Cu iarna care încă mai bate la uşă, proprietarii de hoteluri şi pensiuni se gândesc deja la weekendul de Paşte. În Maramureş, majoritatea locurilor de cazare sunt deja rezervate. Iar bucătarii definitivează meniul tradiţional pentru turiştii de la oraş. Şi cine vrea să profite de sărbătoare pentru relaxare are de unde să aleagă.

La piscină, spa sau sala de forţă. În hotelurile de lux de pe litoral, noile tendinţe au luat locul obiceiurilor străvechi. Aici, Paştele se sărbătoreşte cu fundal muzical terapeutic. 

Fiecare în parte costă. Românii care vor să-şi petreacă Paştele la un hotel de 4 stele din Mamaia, vor plăti aproape trei mii de lei pentru 3 nopţi de cazare. În preţ sunt incluse şi accesul la spa şi masa festivă. 

Turiştii aflaţi în căutarea unui Paşte autentic se vor simţi cel mai bine la ţară. Acolo unde tradiţiile sunt încă vii, iar bucatele au gustul de altădată. Maramureşenii ştiu asta cel mai bine. 

Surpriza de anul acesta este că se va putea schia chiar şi în Vinerea Mare. Iarna târzie a adunat peste un metru de zăpadă pe pârtii. 

Paştele tradiţional este şi mai ieftin. O noapte de cazare costă cel mult 200 de lei, cu trei mese pe zi incluse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri economice » Hotelurile şi pensiunile se pregătesc de minivacanţa de Paști