Antena Meniu Search
x

Iarna timpurie crește cozile la vulcanizări. Șoferii schimbă cauciucurile de vară

Iarna i-a prins nepregătiţi... nu pe drumari, în acest an. Ci, chiar pe şoferi. La toate vulcanizările din ţară, s-a stat la cozi uriaşe. Şoferii şi-au schimbat cauciucurile de vară după ce a nins, nu înainte.

Vezi și

Iarna i-a prins nepregătiţi... nu pe drumari, în acest an. Ci, chiar pe şoferi. La toate vulcanizările din ţară, s-a stat la cozi uriaşe. Şoferii şi-au schimbat cauciucurile de vară după ce a nins, nu înainte. Cu un preţ - ore întregi de aşteptare. Unii au plătit şi o amendă în drum spre service, pentru că şi poliţiştii au ieşit la "vânătoare".

Pe Calea Dudeşti, din Bucureşti, pe ambele sensuri de stradă, maşinile stau în coloană. În zona Pipera, e aceeaşi situaţie. Autoturismele au blocat o bandă întreagă. Nu sunt probleme în trafic, din cauza ninsorii căzute peste noapte. Sunt cozi. La vulcanizări. 

Când a văzut că în faţă sunt încă 15 maşini, un şofer a preferat amenda. Ar fi trebuie să aştepte cinci ore până să-i vină rândul. Alţii au trecut cu... originalitate testul răbdării. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Schimbarea caucicurilor unei mașini durează cam 20 de minute. Iar prețul e de 104 lei - 116 lei, cu mult mai puţin decât sancţiunile poliţiştilor. Cei care sunt surprinsi in trafic cu anvelope de vara atunci cand pe carosabil este zapada risca amenzi de pana la 2900 de lei si confiscarea certificatului de inmatriculare. 

Peste tot în ţară, agenţii îi verifică prin sondaj pe şoferi. Riscaţi aceleaşi amenzi usturătoare şi dacă circulaţi cu maşina acoperită de zăpadă. Ca acest şofer din Vaslui, care a scăpat, deocamdată, doar cu avertisment. Poliţiştii l-au iertat pentru că avea cauciucuri de iarnă. Meteorologii ne spun să fim pregătiţi şi pentru polei, pentru că zăpada topită luni va îngheţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Iarna timpurie crește cozile la vulcanizări. Șoferii schimbă cauciucurile de vară