Antena Meniu Search
x

Video Începe din nou coşmarul pentru şoferi. Cât e astăzi benzina la staţiile Petrom şi OMV

De ce ne era frică ... n-am scăpat. După o vară relativ liniştită, creşterea  preţurilor carburanţilor a devenit un adevărat trend în ultima perioadă. Am ajuns, din nou, la peste 7 lei pe litru în mai multe benzinării, pentru benzina şi motorina standard.  Au fost 5 scumpiri consecutive doar în ultimele 7 zile. Iar acum avem un preţ mai mare cu 40 de bani per litru faţă de începutul sezonului estival. 

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 17:39

Vezi și

Începând de astăzi, şoferii care îşi alimentează vehiculele cu benzină standard vor plăti 6 lei şi 94 de bani pe litru în staţiile Petrom şi 7 lei şi 3 bani în cele OMV.  La fel vor plăti şi cei care alimentează cu motorină standard, aici, singura diferenţa fiind în staţiile Petrom, acolo unde motorina este mai ieftină cu 1 ban faţă de benzină. 

 Prin urmare, începând de astăzi un plin de benzină standard va costa cu 4,5 lei mai mult faţă de acum o lună, iar un plin de motorină va costa cu 5 lei mai mult. E de aşteptat ca în următoarele ore şi staţiile concurente, precum Lukoil, Rompetrol sau Mol să crească preţurile carburanţilor la acelaşi nivel. Motivele acestor scumpiri sunt cererea crescută, datorată sezonului vacanţelor, dar şi evoluţia cotaţiilor internaţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Începe din nou coşmarul pentru şoferi. Cât e astăzi benzina la staţiile Petrom şi OMV