Antena Meniu Search
x

Galerie foto Investiție de 27 de milioane de euro într-o comună din România. Se construiește un aquapark ultramodern

Comuna Odoreu din Satu Mare va avea un aquapark ultramodern. Investiția se ridică la 27 de milioane de euro. Proiectul va deveni un adevărat magnet pentru turiști și localnici, atât datorită amplasamentului, cât și dezvoltării rapide a infrastructurii.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 11:42

Potrivit PresaSM, capacitatea complexului va fi de 800 persoane/ zi pe timp de vară, respectiv 300 persoane/zi pe timp de iarnă. Turiștii vor beneficia de grupuri sanitare, zona de relaxare cu șezlonguri/scaune, vestiare, cabine de schimb, dar și de un restaurant cu o capacitate totală de peste 200 de locuri.

Investiția se ridică la 27 de milioane de euro

De asemenea, se vor ridica 4 tobogane exterioare, 2 bazine pentru adulți cu zone de relaxare, un bazin copii, 3 jacuzzi, în timp ce zona de relaxare va fi dotată cu minim 460 sezlonguri, 20 baldachine, umbrele și zone umbrite de vegetație.

Valoarea proiectului ajunge la 27.244.609,24 Euro cu TVA, iar durata de realizare a investiției este estimată la 36 luni. Operarea și întreținerea investiției va fi asigurată de către comuna Odoreu prin intermediul unui serviciu public specializat prin crearea a 32 de locuri de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Investiție de 27 de milioane de euro într-o comună din România. Se construiește un aquapark ultramodern