Antena Meniu Search
x

Investiție de 35 de milioane de euro într-un cartier rezidențial, în Buftea. Vor fi construite 800 de apartamente

În luna martie a acestui an încep lucrările la un cartier rezidențial ce va fi construit în localitatea Buftea. Investiția de 35 de milioane de euro îi aparține unuia dintre cei mai discreți investitori imobiliari din România, transmite Profit.ro.

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 18:26

cartier rezidențial, în Buftea - imagine ilustrativă
Investiție de 35 de milioane de euro într-un cartier rezidențial, în Buftea. Vor fi construite 800 de apartamente - comnord.ro

Cartierul rezidențial este amplasat pe o suprafață de 47.500 metri pătrați și va găzdui 800 de apartamente. Conform sursei citate, dezvoltatorul a revenit în 2020 pe piața imobiliară printr-un proiect exclusivist în zona Pădurii Băneasa și altul în locul fabricii de parfumuri Maison Mignot-Boucher din zona Parcului Carol.

Înainte, acesta a fost implicat în dezvoltarea proiectelor Ten Blocks din Militari, cu 420 de apartamente, și Băneasa Rezidențial.

Cartierul rezidențial din Buftea va avea 800 de apartamente

Dezvoltatorul imobiliar mai deține două loturi de teren, cu o suprafață cumulată de circa 2,2 hectare, în paralel cu Șoseaua Fabrica de Glucoză, care prelungește Autostrada A3 până în zona de afaceri Pipera. Acesta a declarat, pentru Profit.ro, că va începe lucrările de construcție la un ansamblu rezidențial cu 800 de apartamente pe cele două terenuri.

În plus, omul de afaceri lucrează, în paralel, la dezvoltarea a alte patru proiecte rezidențiale, dintre care unul cu 500 de apartamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Investiție de 35 de milioane de euro într-un cartier rezidențial, în Buftea. Vor fi construite 800 de apartamente