Antena Meniu Search
x

Video La primul ei job, vrea un salariu "de la 5.000 de lei în sus". "Un program flexibil, să pot să călătoresc foarte mult"

S-a inversat raportul de forțe. Nu companiile fac selecția, ci cei sub 25 de ani merg la interviuri siguri pe ei. Locul de muncă pe care îl vor accepta trebuie să le ofere libertate şi tehnologie de ultimă oră. Pun condiții si la salariu, peste 4.000 de lei ca începător.

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 17:14

Vezi și

Andreea are 21 de ani, este studentă şi visează călătorii în toată lumea. Pentru ea, locul de muncă ideal este în domeniul economic şi trebuie să îi permită să îşi îndeplinească dorinţa. 

Andreea, 21 ani, studentă: Îmi doresc mult stabilitate pe partea aceasta financiara. Să am un salariu foarte bun. De la 5.000 de lei in sus, un program flexibil, să pot să călătoresc foarte mult. 

Mihai, 22 ani: Caut un job în zona de audit sau finance sau tech finance. Să fie un job cât de cât bine plătit. Să treacă timpul cât mai ok, un program flexibil. 

Generaţia Z are ţinte clare

Pe acelaşi subiect

Generaţia Z, născută între 1997 şi 2021, are ţinte clare: caută loc de muncă în IT&C, finanţe, audit şi contabilitate. Contrariaţi de pretenţiile tinerilor, specialiştii din recrurtare încearcă să facă faţă cererilor care încep cu...

Reporter Observator: Care e primul lucru pe care il cere un tanar acum?

OTP bank, Ioana Buguş - consultant recrutare: Program bun și să lucreze de acasă. Ne-am adaptat. Au acces la diverse platforme de unde ei iși pot achiziționa din industrii ca fashion, vacanțe, cosmetice, le punem la dispoziție și o platformă pe care o pot accesa pentru cărțile de care au ei nevoie, asigurare medicală, plus un voucher suplimentar la o anumită clinică de săntăte, o zi liberă cadou în luna în care s-au născut. 

Opt din 10 tineri ai Generaţiei Z vor să se angajeze din primul an de facultate. Mulţi studenţi vin la interviuri cu cerinţe la care cu greu renunţă. 

Alexandra Petre, manager târg cariere: Doresc foarte mult să aibă delimitat timpul personal și cel profesional, când s-a terminat programul de lucru, ei să poată să facă ceva util, care să îi relaxeze, nu e lipsa dorinței de a se implica, este dorința de a se dezvolta și pe plan personal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » La primul ei job, vrea un salariu "de la 5.000 de lei în sus". "Un program flexibil, să pot să călătoresc foarte mult"