Antena Meniu Search
x

Video Leguma care s-a ieftinit cu peste 50%, după ce la începutul lunii costa 65 lei/kg. Preţul va scădea în continuare, 5 lei pe săptămână

Preţul roşiilor este în scădere. Momentul e foarte bine ales. După Paşte, salatele sunt cele care ne mai salvează. Vă reamintim, prima recoltă de roşii se vindea şi cu 65 de lei kilogramul la inceputul lunii. Dar pe măsură ce tot mai multe recolte sunt gata de scos la vânzare, preţurile se schimbă. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 19.04.2023, 14:24

Vezi și

La o fermă din judeţul Olt, recolta de roşii a ajuns să coste 30 - 35 de lei. Tot cu atât se vinde şi pe tarabe pentru că producătorii merg personal, cu marfa, la piaţă. Prima recoltă a anului trecut a costat 25 – 30 de lei, spun producătorii.

Sunt gata de recoltare şi castraveţii, cartofii noi şi varza. Potrivit producătorilor, în cazul roşiilor, ne putem aştepta la scădere a preţulu de cinci lei pe săptămână. Cartofii noi au ajuns acum la sub 10 lei pe kilogram, iar varza a ajuns să la 3 - 4 lei, după ce prima recoltă s-a vândut cu 7 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Leguma care s-a ieftinit cu peste 50%, după ce la începutul lunii costa 65 lei/kg. Preţul va scădea în continuare, 5 lei pe săptămână