Antena Meniu Search
x

Video Legume proaspete la îndemână, cu o investiţie de doar câteva sute de lei. Produsele scoase la vânzare de legumicultori

Legumicultorii au dat startul vânzărilor de răsaduri. Iar cine vrea să aibă legume proaspete în solar sau în grădină va plăti mai mult, în această primăvară, pe răsaduri. La ce prețuri să ne așteptăm? 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 30.03.2024, 10:29

Vezi și

La prețuri mai mari chiar și cu 40-50% la unele soiuri de legume. De exemplu, dacă anul trecut, prețul pentru răsadurile de roșii porneau de la 50 de bani firul, acum, vorbim de prețuri între un leu și cinci lei în funcție de soi.

Legumicultorii scot la vânzare atât hibrizi pentru solarii, cât și răsaduri ce pot fi plantate în grădină. Cele mai căutate rămân răsadurile de roșii, ardei, castraveți, vinete și varză. Producătorii pun scumpirile pe seama cheltuielilor mult mai mari din solar: semințele s-au scumpit, la fel și pământul. Și pe folie sau pe alveolele în care plantează semințele, agricultorii spun că au dat mai mulți bani față de anii trecuți.

Însă cu o investiție de câteva sute de lei, cine vrea să culeagă legume proaspete din propria grădină ori din solar poate să-și aleagă răsadurile. Vremea s-a încălzit așa că e perioada perfectă pentru grădinărit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Legume proaspete la îndemână, cu o investiţie de doar câteva sute de lei. Produsele scoase la vânzare de legumicultori