Antena Meniu Search
x

Legumele de toamnă se vând doar cu negocieri serioase. Preţurile sunt prea mari, cred cumpărătorii

Până să umple cămara pentru iarnă, românii mai au de trecut un hop. Negocierile din pieţe. Producătorii pun preţurile mari pe seama vremii capricioase. Clienţii ameninţă că merg să cumpere din supermarketuri.

Vezi și

Până să umple cămara pentru iarnă, românii mai au de trecut un hop. Negocierile din pieţe. Producătorii pun preţurile mari pe seama vremii capricioase. Clienţii ameninţă că merg să cumpere din supermarketuri. Dacă în sudul ţării, un kilogram de roşii se vinde şi cu doi lei, în Vest, preţul urcă până la şapte lei.

Într-un târg din Constanţa, vânzarea merge doar cu negocieri serioase.

Taxele plătite de producători se regăsesc, de cele mai multe ori, în preţul la tarabă. Fie că vorbim de legume proaspete sau deja murate. 

În piaţa din Bacău, oamenii găsesc legume mai ieftine şi cu 2 lei pe kilogram. Şi totuşi, mulţi producători spun că rămân cu marfa.

Ca să nu iasă în pierdere, în Braşov, vânzătorii au scăzut preţurile. Un kilogram de vinete costă 1 leu şi 50 de bani, varza e 2 lei, iar pentru gogoşari, clienţii plătesc 3 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Legumele de toamnă se vând doar cu negocieri serioase. Preţurile sunt prea mari, cred cumpărătorii