Antena Meniu Search
x

Video Litoralul pentru toţi 2023. De câţi bani ai nevoie pentru o noapte de cazare la all inclusive, în Mamaia

Iar dacă preţurile propuse pentru minivacanţa de Rusalii nu sunt pe măsura bugetului, avem alternativă. A început de ieri programul Litoralul pentru toţi, iar hotelierii de la malul mării promit tarife chiar şi cu 70% mai mici decât în plin sezon. Sunt pregătite deja aproximativ patru mii de locuri de cazare pentru cei care vor să profite de ofertele din program. 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 08:09

Imagine ilustrativă Vezi și

Preţurile mai mici au adus deja primii turişti la mare, iar hotelierii din nordul litoralului s-au pregătit cu oferte bune şi pentru perioada următoare. 

Ramona Rasnatovschi, manager hotel 3 stele Mamaia: Venim în întâmpinarea oaspeţilor noştri, cu minunata ofertă de 88 de lei camera dublă, fără mic dejun, în oferta Litoralul pentru toţi. 

Programul Litoralul pentru toţi a început la timp pentru minivacanţa de Rusalii. 

Mircea Dobre, manager hotel: Noi avem o ofertă de Rusalii de 580 de lei pachetul de la minim două nopţi, el într-adevăr, dacă se stă cât mai multe nopţi, adică până la 4-5 nopţi, atunci preţul scade şi ar fi mai avantajos pentru turişti. Pachetul include micul dejun, cazarea turiştilor cu toate serviciile aferente.

Pe acelaşi subiect

Litoralul pentru toţi 2023. Tarife şi cu 70% mai mici decât în plin sezon

Deocamdată, sunt 40 de unităţi hoteliere înscrise în programul Litoralul pentru toţi. Tarifele practicate sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon. 

Aurelian Marin,  proprietar agenţie de turism: Dacă vorbim de Mamaia, avem hoteluri de 3 stele care pleacă de la 88 de lei pe cameră. Dacă vorbim de Venus, de exemplu, un hotel de 4 stele în această perioadă, Litoralul pentru toţi înseamnă 150 de lei pe cameră pe noapte, cazare cu mic dejun inclus. La Eforie Nord, unde o cameră de trei stele, doar cazare, pleacă de la 79 de lei pe cameră. Şi de asemenea, sistemul all inclusive, avem tarife care pleacă de la 379 de lei pe cameră.  

Programul Litoralul pentru Toți se desfășoară în perioada 22 mai – 18 iunie, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Litoralul pentru toţi 2023. De câţi bani ai nevoie pentru o noapte de cazare la all inclusive, în Mamaia