Antena Meniu Search
x

Litoralul pentru toţi 2023 începe din 3 mai. Care sunt condiţiile

Mii de turişti români care nu au putut să meargă la mare în minivacanţa de 1 Mai aşteaptă reducerile din programul Litoralul pentru toţi 2023 pentru a se putea bucura de câteva zile petrecute pe malul Mării Negre.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 15:39

Programul Litoralul pentru toţi 2023 are două etape
Programul Litoralul pentru toţi 2023 are două etape - Profimedia
  • Programul Litoralul pentru toţi 2023 are două etape.

Programul Litoralul pentru toţi este un program lansat în urmă cu mai mulţi ani şi care are menirea de a-i ajuta atât pe cei care doresc să meargă în concediu la mare, dar nu îşi permit să o facă la preţurile din timpul sezonului, cât şi hotelierii care doresc să-şi rotunjească încasările în extrasezon.

Programul s-a bucurat în mod constant de un succes deosebit având, în principiu, două etape în fiecare an, una înainte de startul sezonului propriu-zis şi una după încheierea sezonului propriu-zis.

Litoralul pentru toţi 2023 începe din 3 mai. Ce este

Ca aproape de fiecare dată până acum şi Litoralul pentru toţi 2023 o să aibă două etape. Prima etapă a programului începe de miercuri, 3 mai 2023, şi ar urma să ţină până pe 20 iunie. Apoi avem aproape două luni şi jumătate de sezon full, în care specialiştii se aşteaptă ca plajele de pe litoralul românesc să fie în mod constant arhipline.

Pe acelaşi subiect

A doua etapă a programului Litoralul pentru toţi 2023 are loc, practic, în toamnă, respectiv în perioada 1 septembrie - 15 octombrie. Deşi pare un pic târziu, experienţa ultimilor ani ne-a arătat că şi după 1 septembrie am putea avea multe zile potrivite pentru plajă.

Condiţiile pentru cei care vor să meargă la mare prin Litoralul pentru toţi

Prin intermediul programului Litoralul pentru toţi 2023, turiştii români se pot bucura de nopţi de cazare la preţuri accesibile în hoteluri de 2, 3 şi 4 stele de prin toate staţiunile de pe litoralul românesc.

Este foarte important de ştiut că nopţile de cazare rezervate prin intermediul acestui program pot fi achitate inclusiv cu ajutorul voucherelor de vacanţă.

Listă de hoteluri care participă la Litoralul pentru toţi 2023

Dacă vă făceaţi planuri în legătură cu anumite hoteluri, trebuie ştiut că doar reprezentanţii anumitor hoteluri se înscriu pentru ca acestea să poată fi accesate prin intermediul programului Litoralul pentru toţi 2023.

Conform litoralulromanesc.ro, la ediţia din acest an a programului amintit s-au înscris hoteluri precum Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q , din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia.

Câteva din ofertele programului Litoralul pentru toţi 2023

Sursa amintită precizează că ofertele propuse pentru programul Litoralul pentru toţi 2023 variază atât în funcţie de staţiunea unde este situat hotelul, cât şi de numărul de stele avute de hotelul respectiv.

De exemplu, o noapte la Hotel Q, din Neptun-Olimp, pentru o cameră dublă, costă 151 de lei, fără masă inclusă, în timp ce preţul pentru o noapte la Hotelul Modern, din Mamaia, pentru o cameră dublă, ajunge la 550 de lei, cu mic dejun. Dacă vi se pare mult, trebuie să ştiţi că preţul pentru o noapte la Hotelul Modern, din Mamaia, poate să ajungă până la 760 de lei, în luna august.

A doua parte a programului începe în data de 1 septembrie 2023

Cum scriam şi mai sus, a doua etapă a programului Litoralul pentru toţi 2023 începe în data de 1 septembrie 2023 şi ţine până în data de 15 octombrie 2023. 

Este, practic, etapa în care hotelierii se bazează în special pe sosirea elevilor care au avut de trecut examene importante peste vară şi nu au avut timp de vacanţă sau pe sosirea studenţilor care încep anul universitar abia în octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Litoralul pentru toţi 2023 începe din 3 mai. Care sunt condiţiile