Antena Meniu Search
x

Locuri pe care trebuie neaparat sa le vizitezi pana la 25 de ani

Nu exista o limita de varsta atunci cand vrei sa calatoresti. Insa unele destinatii atrag tot timpul grupuri de o anumita varsta. Fie ca vorbim de coloratul Las Vegas sau de cluburile de noapte din Ibiza, unele locuri sunt pur si simplu mai potrivite pentru o anumita varsta.

- pexels.com

Nu exista o limita de varsta atunci cand vrei sa calatoresti. Insa unele destinatii atrag tot timpul grupuri de o anumita varsta. Fie ca vorbim de coloratul Las Vegas sau de cluburile de noapte din Ibiza, unele locuri sunt pur si simplu mai potrivite pentru o anumita varsta.

Astfel, in articlolul pe care urmeaza sa-l citesti, ti-am pregatit cateva destinatii pe care e bine sa le vizitezi inainte de a implini 25 de ani.

Antalya, Turcia

Ce poate fi mai frumos la 20 de ani decat sa te relaxezi pe plaja, alaturi de persoana iubita intr-un sejur in Antalya all inclusive? Iti ofera plaje superbe, cu nisip fin si apa de un albastru smarald, nenumarate ruine ale vechilor imperii, cluburi de noapte si hoteluri care nu te vor lasa sa te plictisesti. Iar daca vrei sa gusti si din mancarea traditionala, Antalya este plina de restaurante mari si mici, toate cu specific si mancare delicioasa.

Hong Kong, China

In Hong Kong nu ai cum sa te plictisesti. Orasul nu doarme niciodata, iar tu vei gasi ceva interesant de facut la orice ora din zi sau din noapte. Iar in ciuda a ceea ce credeai, Hong Kong este un oras foarte sigur, in care majoritatea semnelor de circulatie sunt in engleza, facandu-l extrem de usor de explorat. Va fi locul perfect pentru inceputul aventurii tale urbane.

Budapesta, Ungaria

Aflat la o aruncatura de bat, Budapesta (sau Perla Dunarii) este una dintre acele destinatii pe care trebuie neaparat sa le vezi inainte de a implini 25 de ani. Iar dat fiind faptul ca este aproape, nu vei cheltui nici prea multi bani pe biletele de avion. Cu toate acestea, Budapesta este un oras cunoscut si apreciat mai ales pentru viata de noapte. Daca alegi sa-l vizitezi, te vei distra intr-unul din “puburile in ruina”, asa cum sunt numite ele. De fapt, nu sunt decat cluburi de noapte organizate in vechi hale industriale.

Las Vegas, Nevada

Nu tot ce se intampla in Vegas trebuie sa ramana in Vegas. Acest oras colorat si plin de viata iti va oferi amintiri dragi, care te vor insoti pentru tot restul vietii. Iar in cazul in care cautai un loc in care sa te distrezi si sa joci jocuri de noroc toata ziua, atunci Las Vegas e perfect pentru tine. Doar nu degeaba mai este supranumit “orasul pacatului”. In plus, vei avea surpriza sa descoperi ca unele hoteluri nu sunt chiar atat de scumpe pe cat te asteptai. Pentru ca toti stiu ca iti vei cheltui toti banii intr-un cazino. :-)

Amsterdam, Olanda

Acest superb oras european iti va oferi atatea posibilitati de distractie incat nu vei sti de unde sa incepi. Iti ofera o multime de destinatii istorice si culturale, numai bune pentru a-ti imbogati cultura generala. E locul perfect pentru a inchiria o bicicleta si a te plimba prin intreg orasul, de-a lungul canalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Locuri pe care trebuie neaparat sa le vizitezi pana la 25 de ani