Antena Meniu Search
x

Magazine deschise de 1 iunie. Programul anunţat de Kaufland, Profi, Lidl, Auchan, Carrefour şi alte supermarket-uri

Luna iunie, prima lună de vară, începe cu o minivacanţă pentru mulţi dintre români, astfel că am decis să vedem ce program ar urma să aibă cele mai mari magazine din ţară, cu accent, în mod special, pe ziua de 1 iunie, respectiv de Ziua Copilului.

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 17:32

Reprezentanţii supermarket-urilor din România au anunţat programul de lucru pentru 1 iunie
Reprezentanţii supermarket-urilor din România au anunţat programul de lucru pentru 1 iunie - Profimedia
  • Reprezentanţii supermarket-urilor au anunţat programele de funcţionare de Ziua Copilului.

Pentru că autorităţile au decis să acorde zile libere angajaţilor atât de 1 iunie, Ziua Copilului, cât şi pe 4 şi 5 iunie, de Rusalii, mulţi români ar urma să se bucure la începutul lunii iunie de o minivacanţă.

Asta pentru că 1 iunie pică într-o zi de joi, iar 4 şi 5 iunie sunt duminică şi luni, astfel încât mulţi români au primit liber şi vineri, pe 2 iunie, pentru a crea o punte între Ziua Copilului şi Rusalii, via weekend.

Totuşi, nu toţi românii ar urma să se bucure de minivacanţa de Ziua Copilului şi de Rusalii. Printre cei care ar urma să muncească inclusiv pe 1 iunie, de Ziua Copilului, sunt angajaţii celor mai mari supermarket-uri din întreaga ţară.

Programul Kaufland de 1 iunie 2023

Pe acelaşi subiect

În principiu, magazinele lanţului Kaufland ar urma să funcţioneze joi, 1 iunie 2023, după programul clasic, 07.30-22.00. Există şi excepţii cum ar fi magazinele din Bragadiru şi Mioveni care, în mod normal, încheie programul la ora 21.30, sau magazinul din Sovata, care în mod normal încheie programul la ora 21.00.

Reprezentanţii Kaufland recomandă, totuşi, clienţilor să se încarce cu răbdare, în cazul în care apar cozi la case, şi, eventual, să calce pragul magazinelor în momente ale zilei în care ar putea fi evitate eventualele aglomeraţii.

Program Profi de 1 iunie 2023

Reprezentanţii Profi susţin că programul magazinelor nu suferă modificări pentru ziua de joi, 1 iunie 2023, respectiv pentru Ziua Copilului. Asta înseamnă că magazinele ar urma să funcţioneze după un program normal.

În funcţie de specific şi de localitatea în care se află, magazinele Profi ar urma să-şi deschidă uşile începând cu ora 07.00 sau cu ora 08.00, urmând ca programul de lucru să ţină până la 22.00 sau 23.00.

Program Lidl de 1 iunie 2023

Reprezentanţii Lidl nu au anunţat un program special pentru această perioadă. Asta înseamnă că, cel mai probabil, magazinele ar urma să funcţioneze după un program clasic.

Vorbim, în general, despre un program de lucru 07.00-22.00, dar există şi magazine Lidl care au un program diferit, respectiv magazinul Lidl din Mioveni, 07.30-22.00, sau despre magazinele Lidl din Bistriţa, care funcţionează tot după programul 07.30-22.00.

Program Auchan de 1 iunie 2023

Şi magazinele Auchan ar urma să funcţioneze joi, 1 iunie 2023, după un program normal care, de obicei, este între 07.00 şi 22.00. Există însă şi unele magazine Auchan care, din cauza specificului, funcţionează după un program special.

Vorbim aici despre magazinele Auchan Express care, în mod normal, funcţionează în intervalul orar 07.00-01.00. De asemenea, există şi magazine Auchan care îşi încep programul ceva mai târziu, respectiv la ora 08.00, cum ar fi magazinele Auchan din Piteşti şi Suceava.

Program Carrefour de 1 iunie 2023

Magazinele Carrefour ar urma să funcţioneze după un program normal joi, 1 iunie 2023. Asta înseamnă că, în cele mai multe dintre cazuri, programul începe undeva între orele 07.00 şi 08.00 şi se termină undeva între orele 22.00 şi 23.00.

Evident, ca şi în alte cazuri, există şi magazine Carrefour care îşi păstrează specificul aparte, dar şi programul aparte de funcţionare. Ne gândim aici la magazine precum Carrefour Express Otopeni, care funcţionează după un program non-stop.

Program Mega Image de 1 iunie 2023

În mod normal, magazinele Mega Image funcţionează şi ele după un program clasic de Ziua Copiilor. Asta înseamnă, în cele mai multe dintre cazuri, un program de lucru 07.00-23.00.

Există însă şi aici excepţii, precum magazinele Mega Image despre care se ştie că funcţionează după un program non-stop sau după un program scurt, în funcţie de specificul fiecărui magazin în parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Magazine deschise de 1 iunie. Programul anunţat de Kaufland, Profi, Lidl, Auchan, Carrefour şi alte supermarket-uri