Antena Meniu Search
x

Video Marile magazine testează soluţii pentru a reduce factura la curent: Program mai scurt, becuri economice, cuptoare folosite cu limită

Şi privaţii iau măsuri drastice pentru a face economie la curent. Mari lanţuri de magazine recurg chiar la o soluţie în premieră: reduc programul de lucru.

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 23.09.2022, 20:22

Vezi și

Liderul pieţei locale de comerţ alimentar după cifra de afaceri, Lidl, a anunţat că după data de 26 septembrie va închide toate magazinele din ţară mai devreme. Mai exact, dacă până acum retailerul funcţiona inclusiv sâmbăta până la ora 22.00, de săptămâna viitoare îşi va reduce programul cu o oră. Duminică, magazinele se vor închide în loc de ora 21.00, la ora 19.00.

Toţi jucătorii din acest sector se gândesc la măsuri similare. Pe tot parcursul întregului an au fost găsite soluţii pentru reducerea consumului de energie. Este vorba mai exact despre retailerii care au luat în calcul înlocuirea frigiderelor, becurilor cu unele economice, iar în zona patiseriilor chiar s-a scurtat programul cuptoarelor.

Peste tot în Europa încep să se stingă luminile mai devreme. De exemplu, în Austria, filiala de acolo a lanţului multinaţional de magazine SPAR GROUP îşi va reduce orele de publicitate din faţa magazinelor. De asemenea, liderul alimentar ia în calcul reducerea programului pentru a face economie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Marile magazine testează soluţii pentru a reduce factura la curent: Program mai scurt, becuri economice, cuptoare folosite cu limită