Antena Meniu Search
x

Maraton de cumpărături înainte de Crăciun. Milioane de români lasă miliarde de lei în pieţe şi hipermarketuri

Românii au golit magazinele cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului. Ore în şir, au căutat cele mai proaspete produse şi cele mai bune oferte.

Vezi și

Românii au golit magazinele cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului. Ore în şir, au căutat cele mai proaspete produse şi cele mai bune oferte. A fost haos printre rafturi şi tarabe. Carnea de porc s-a vândut prima, în timp ce fructele şi legumele au rămas neatinse. La finalul zilei, românii au plecat încărcaţi cu plase grele. Marile magazine chiar şi-au prelungit programul până aproape de miezul nopţii.

Tone de mâncare, milioane de oameni şi prea puţin timp. Cu o zi înainte de Ajun, România e la piaţă. Sau în supermarketuri. Încă din zorii zilei, încărcaţi cu plase, oamenii s-au aşezat la cozi. Prima oprire pentru cei mai mulţi este măcelaria. Cârnaţi, caltaboş, tobă şi şorici, dar niciodată nu e de ajuns.

În pieţe, bugetul a fost, în medie, 500 de lei, iar în supermarketuri, dublu. Dar şi oferta e mai diversificată.

Vânzările din această perioadă au fost foarte bune, avem o creştere faţă de anul trecut, procentual, cu 20 la sută în plus faţă de anul trecut, spun cei din spatele caselor de marcat.

În jur de patru ore şi-a petrecut o famile la cumpărături. Când părinţii au vânat mâncarea, copiii au fost cu ochii după cadouri. Iar ziua încă nu s-a încheiat.

Urmează tura a doua, pentru Revelion. În 26 decembrie, marile magazine îşi deschid din nou porţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Maraton de cumpărături înainte de Crăciun. Milioane de români lasă miliarde de lei în pieţe şi hipermarketuri