Antena Meniu Search
x

Video Nicuşor Dan, despre posibila creştere de 20% a prețului gigacaloriei în Bucureşti: ''Mai aveţi răbdare o săptămână''

Preţul gigacaloriei ar urma să crească cu aproximativ 20 de procente, în Bucureşti, însă primăria Capitalei este pregătită, în continuare, să ofere subvenţii. Primarul Nicuşor Dan nu ştie însă şi cât va fi valoarea subvenţiei.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 08:54

Vezi și

Nicuşor Dan a declarat că încă aşteaptă să afle preţul de producţie şi de distribuţie stabilit de Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniu. Nicuşor Dan a mai dat asigurări şi că apartamentele din Bucureşti vor fi mai călduroase, iarna aceasta, datorită lucrărilor care s-au făcut până acum la reţeaua de conducte. 

Nicuşor Dan, primarul Capitalei: De la 1 noiembrie o să fim puţin mai bine decât cum am fost iarna trecută. În momentul de faţă gigacaloria costă 500 şi bucureştenii plătesc 164. Este o sumă consistentă pe care primăria o plăteşte. Mai aveţi răbdare o săptămână pentru că peste o săptămână o să avem şi preţul stabilit de ANRE pentru producţie şi preţul pentru transport. Şi după aceea o să avem discuţia cu Consiliul General să vedem cât o să fie subvenţia şi cât o să plătească bucureştenii din sistemul centralizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Nicuşor Dan, despre posibila creştere de 20% a prețului gigacaloriei în Bucureşti: ''Mai aveţi răbdare o săptămână''