Antena Meniu Search
x

Video "Nu suntem ţară de 10 lei motorina. Este exagerat de mult!". Șoferii revoltați continuă protestele în benzinării

Preţul exagerat de la pompă a stârnit revolta în mai multe oraşe din ţară. Seara trecută mai multe benzinării din ţară au fost complet blocate, după ce sute de şoferi au alimentat cu doar câţiva zeci de bani şi au plătit cu cardul. La sfârşitul lunii este anunţat un protest uriaş, la care vor participa peste 200 de mii de şoferi din toată ţara.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 07:58

Vezi și

Şoferii sunt tot mai nemulţumiţi de explozia preţurilor la carburanţi şi îşi varsă oful pe benzinării. La Galaţi, oamenii s-au mobilizat pe reţelele sociale, iar aseară au paralizat traficul pe o stradă pe care se află o staţie de alimentare. 

Aia e, mă! 1 leu şi 2 bani.

Vă ajunge azi?

Îmi ajunge să o pornesc de aici şi după o împing.

Pe acelaşi subiect

Pompe blocate în benzinării

Scumpirile în lanţ i-au înverşunat şi mai tare pe şoferi. Au tras de timp cât au putut la pompe, pentru a le bloca.  Au alimentat de un leu şi au plătit cu cardul, după care s-au aşezat din nou la coadă. 

Consider că nu suntem ţară de 10 lei motorina. La salariile pe care le avem, vă daţi seama, este exagerat de mult.

E foarte greu! Şi atâtea dări la stat, atâtea s-au scumpit. Benzina, s-a scumpit electricitatea, s-a scumpit gazul, s-au scumpit toate. 

De cât ai alimentat?

1 leu şi 2 bani, 92 de bani şi 1 leu şi 2 bani. Şi mai facem o dată tranzacţia asta.

Șoferii alimentează carburant cu doar câțiva zeci de bani

Şi şoferii ieşeni au ieşit să protesteze aseară. Şi-au lipit pe maşini mesaje sugestive şi au decis să alimenteze cu doar câţiva zeci de bani.

Suntem oameni până la urmă şi preţurile au explodat. În pandemie era cu mai bine de 70% scăzut preţul. 

Pompele au fost blocate zeci de minute şi chiar dacă unii doreau să facă plinul, au ales să aibă răbdare şi să se alăture mişcării de protest.

Şi în Piteşti a fost haos în staţiile de alimentare, care au fost complet blocate de şoferii nemulţumiţi de scumpirile combustibilului. 

Protestele vor continua şi în zilele următoare în mai multe oraşe din ţară. Şoferii spun că vor bloca în fiecare zi o altă benzinărie, până pe data de 30 iunie, când este anunţată cea mai mare manifestaţie împotriva scumpirii carburanţilor, la care şi-au anunţat deja prezenţa sute de mii de persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » "Nu suntem ţară de 10 lei motorina. Este exagerat de mult!". Șoferii revoltați continuă protestele în benzinării