Antena Meniu Search
x

O poliţistă din UK s-a deghizat în şcolăriţă pentru a prinde un prădător sexual: "Aveam o fustiţă minusculă în carouri". Cum s-a terminat misiunea

Danni Brook, o fostă poliţistă din Londra, a povestit într-o carte cum a decurs una dintre misiunile sale sub acoperire. Brook a fost ofiţer în cadrul Poliţiei Metropolitane din Londra, iar o dată şi-a pus viaţa în pericol în încercarea de a prinde un prădător sexual.

O poliţistă din UK s-a deghizat în şcolăriţă pentru a prinde un prădător sexual: "Aveam o fustiţă minusculă în carouri". Cum s-a terminat misiunea
- The Sun

Astfel, femeia s-a deghizat în şcolăriţă şi a aşteptat câteva zile la rând în staţia de autobuz din faţa şcolii. "La ședința de siguranță, mi-au aruncat uniforma. Vă puteți imagina râsul, fiindcă sunt o femeie matură și mamă, îmbrăcată într-o fustă minusculă în carouri, șosete peste genunchi și un sacou", a declarat Brook pentru TheSun. Pentru că misiunea părea să nu dea roade, poliţista şi superiorii săi au decis să-i pună capăt. Doar că în ultima zi a apărut şi "ţinta".

Danni Brook a precizat că în urma misiunii a fost recompensată de superiori

"În ultima zi, am văzut un bărbat care se uita la mine, dar pentru că fusesem șocată de numărul de bărbați care hărțuiesc zilnic elevele, nu m-am gândit la nimic", a mai spus Brook. Şi-a dat seama că respectivul bărbat este cel căutat pentru că acesta a atacat-o direct. "Echipa de siguranță a năvălit în aproximativ 30 de secunde, deși mie mi s-a părut mult mai mult", mai declarat aceasta. Respectivul bărbat ar fi avut la momentul atacului o soţie, copii, dar şi o amantă care era însărcinată.

Danni Brook a mai precizat că în urma misiunii a fost recompensată de superiorii săi ierarhici, dar cel mai tare a fost impresionată de scrisoarea unei mame care i-a spus că fetiţa ei se simte mult mai în siguranţă acum. "Una dintre mame mi-a scris cea mai incredibilă scrisoare, în care îmi spunea că fiica ei nu mai face pipi în pat, că nu mai are nevoie de somnifere și că a revenit aproape la normal", a mai precizat Brook.

Brook a mai spus că la momentul acelei misiuni sub acoperire era o proaspătă mămică, dar că nu s-a gândit niciodată la riscurile la care se expune şi la ce s-ar fi putut întâmpla dacă acţiunea poliţiei dădea greş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » O poliţistă din UK s-a deghizat în şcolăriţă pentru a prinde un prădător sexual: "Aveam o fustiţă minusculă în carouri". Cum s-a terminat misiunea