Antena Meniu Search
x

Video Oferte de Revelion 2023. Cât costă "biletul de intrare" la localurile cu pretenţii

Şi Revelionul va fi mai scump în acest an. Patronii localurilor au mărit tarifele cu 30-40 la sută pentru petrecerea dintre ani. Dau vina pe facturile mari şi preţurile tot mai ridicate ale alimentelor. Aşa se face că într-un restaurant din Capitală "biletul de intrare" la Revelion poate ajunge la 2.000 de lei. 

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 21:37

Vezi și

Dacă la ultimul Revelion petrecerile au stat tot sub semnul restricţiilor, petrecerile din acest an nu mai au limite. 

"După o perioadă de criză, lumea vrea să petreacă şi cred că vor fi petreceri excepţionale." 

Carmen, manager rezervări: Avem mai multe locaţii în Bucureşti, în zona lacului Herăstrău, şi o să acomodăm câteva mii de persoane. 

Cât costă "biletul de intrare" la localurile cu pretenţii

Pe acelaşi subiect

După un an de scumpiri, preţurile se anunţă exlozive. La localurile cu pretenţii din Capitală, noaptea dintre ani costă în jur de 2.000 de lei de persoană. 

Mihaela Găvănescu, chef bucătar: S-a scumpit absolut tot. De la curent, gaze, apă, materie primă. Dacă un litru de ulei îl luam înainte cu 6 lei, acum am ajuns să-l luam cu 11 lei. Dacă un kg de zahăr costa 3 lei, acum ajunge la 6-7 lei. 

Carmen, manager rezervări: Avem pregătit open bar cu băuturi diverse, atât băuturi spirtoase, cât şi vin, şampanie, dar şi soft drinks. O să avem de la preperate din porc sau pui, cât şi preperate din fructe de mare, creveţi, caracatiţă, garnituri diverse. 

Există şi variante mai ieftine. 

Mihaela Găvănescu, chef bucătar: Până pe data de 25 noiembrie, va fi 450 de lei, apoi vom urca spre 550 de lei. Faţă de anul trecut, este o creştere de 30%. Îi vom întâmpina cu open bar, vor avea băutură la discreţie. Preparate tradiţionale, internaţionale. Vom avea de la şorici, jumări, şunculiţă afumată. 

Tamam Duhair, manager local: Preţul este de 450 de lei. Iar pentru grupurile de minim 10 persoane se aplică o reducere de 10%. 

Şi în alte oraşe mari petrecerea la restaurant va fi mai scumpă. În Baia Mare de exemplu creşterile oscilează între 10 şi 40 la sută.

Cristian Dacher, administrator club: Cu siguranţă o creştere o să fie, nu foarte mare. Cu 10% o să fie creşterea, faţă de anul trecut. Între 200 şi 300 de lei. 

Sanda Săcui Roman, administrator restaurant: Preţurile pentru acest an vor fi la 600 de lei de persoană. Preţurile sunt majorate faţă de anul trecut, cu 30-40%. 

Cei care vor iasă la restaurant în noaptea dintre ani  ar trebui să facă deja rezervare. Multe localuri nu vor mai avea locuri libere la începutul lunii decembrie. Iar spre finalul anului, şi tarifele ar mai putea creşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Oferte de Revelion 2023. Cât costă "biletul de intrare" la localurile cu pretenţii