Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Oferte speciale de 1 Decembrie, în Maramureș. Ce primesc turiștii cu doar 450 de lei pe zi

Românii sunt deja cu gândul la vacanţă. Mai ales că, de 1 Decembrie, ofertele pensiunilor sunt tentante pentru orice buzunar. În Maramureş, turiştii vor petrece româneşte, cu mese bogate şi hore alături de ceteraşi. Şi, dacă vremea ţine cu ei, cu peisaje de poveste îmbrăcate în zăpadă. 

de Simona Vasiac

la 16.10.2024 , 17:38

La un han tradiţional din Budeşti, gazdele şi-au pregătit deja ţinuta tradiţională în care îi vor întâmpina pe cei care le vor trece pragul de Ziua Naţională a României. Ştiu deja şi cu ce meniu îşi vor cuceri oaspeţii: bucate dintre cele mai alese, stropite din plin cu horincă. Alţi români caută mai degrabă să îmbine tradiţia cu mişcarea. În pensiunile din zona pârtiilor din Cavnic, telefoanele sună de două săptămâni, aşa că 40% dintre camere sunt deja ocupate.

"Pachetele noastre de cazare vor fi foarte accesibile, prețuri începând de la 450 lei, oferindu-le posibilitatea turiștilor să viziteze frumusețea Maramureșului", a spus Andra Costeniuc, administrator complex turistic.

Pregătiri pe pârtii, pentru turiști care vor veni de 1 Decembrie

Vezi și

Administratorii pârtiilor de schi au scos deja tunurile de zăpadă pe pârtie. Doar ninsoare să mai fie, iar tabloul unei vacanțe de iarnă perfecte este complet.Sau la mare, deşi oferta nu este la fel de stufoasă. Poţi număra pe degetele de la o mână hotelurile deschise pe litoral. Doar două dintre ele au pregătit pachete speciale.

"În dată de 30 organizăm o petrecere cu muzică live, cu minidisco pentru copii, avem incluse și terapii pentru adulți. Tariful pachetului pentru 2 adulți pornește de la 2.249 lei cu demipensiune, iar gradul de ocupare în prezent e de 50%", a declarat Cristina Calispera, manager hotel.

Anul acesta, Ziua Naţională pică într-o zi de duminică şi se va suprapune cu alegerile prezidenţiale. 

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Ştiri economice » Oferte speciale de 1 Decembrie, în Maramureș. Ce primesc turiștii cu doar 450 de lei pe zi