Antena Meniu Search
x

Video Plouă cu malluri şi cu supermarketuri în România: Cel puţin 17 centre comerciale şi 600 de magazine noi vor fi inaugurate în 2022

După doi ani dificili, mall-urile se bucură de ridicarea restricţiilor. Şi pare că, în sfârşit, industria revine la normalitate. Ba chiar e în plină ascensiune, dacă stăm să ne gândim că doar anul acesta se vor inaugura aproape 20 de noi centre comerciale. Şi o tendinţă similară se observă şi în ceea ce priveşte supermarketurile şi hypermarketurile. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 30.03.2022, 17:57

Vezi și

În provincie se fac investiţii mari, românii vor avea cu siguranţă unde să îşi cheltuiască banii anul acesta: Turda, Hunedoara, Giurgiu, Vaslui sunt doar câteva exemple de oraşe unde vom avea malluri noi.

17 centre comerciale şi 600 de supermarketuri noi 

Vor fi inaugurate 17 centre comerciale în 2022, dar nici agenţii comerciali care lucrează cu alimente nu vor sta degeaba. În total, marile lanţuri de magazine anunţă că vor inaugura sau vor muta în jur de 600 de supermarketuri şi hypermarketuri sau magazine de proximitate în acest an.

Toate acestea se întâmplă în condiţiile în care mulţi investitori au spus stop investiţiei în acest an, din cauza războiului de la graniţă, dar industira şi-a revenit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Plouă cu malluri şi cu supermarketuri în România: Cel puţin 17 centre comerciale şi 600 de magazine noi vor fi inaugurate în 2022