Antena Meniu Search
x

Video Preţurile la carburanţi, la nivelul de la începutul anului. Cât costă acum un litru de benzină la principalele staţii din România

Vin veşti bune pentru şoferi. Preţurile carburanţilor continuă să scadă, ba chiar au ajuns la acelaşi nivel de la începutul acestui an.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 27.09.2022, 20:03

Vezi și

În Capitală, cea mai ieftină benzină o putem cumpăra cu 6,52 lei, iar cea mai ieftină motorină costă 7,89 lei per litru. Sunt evident preţuri la care s-a aplicat deja acea reducere de 50 de bani. Dacă facem un clasament al staţiilor la care găsim cei mai ieftini carburanţi, Petrom se află pe primul loc. Topul este completat de Rompetrol, acolo unde un litru de benzină costă 6,63 lei şi de OMV unde benzina costă 6.64 lei per litru. Clasamentul arată identic şi când vorbim despre motorină.

Sunt preţuri care au tot mai scăzut în ultima perioadă, preţuri care nu au mai fost întâlnite încă de la începutul lunii februarie. O explicaţie ar fi că preţul petrolului a scăzut, iar dolarul s-a apreciat. Compensarea de 50 de bani la carburanţi va fi valabilă până la sfârşitul acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Preţurile la carburanţi, la nivelul de la începutul anului. Cât costă acum un litru de benzină la principalele staţii din România