Antena Meniu Search
x

Video Prima ieftinere a carburanţilor din luna aprilie. Care sunt preţurile la benzină şi motorină, astăzi, 21 aprilie 2024

Liderul pieţei de distribuţie a carburanţilor din România a redus în acest weekend preţul motorinei, dar a menţinut preţul benzinei. Acest lucru face ca diferenţa de preţ să fie aproape nesemnificativă.   

de Redactia Observator

la 21.04.2024, 12:36

Vezi și

Preţul benzinei standard este de 7,41 lei/litru, în timp ce preţul motorinei este 7,48 lei/litru. În urma ultimelor modificări de preţ, diferenţa dintre cele două s-a redus la 70 de bani.

La unele staţii, chiar şi la 60 de bani.

Prima ieftinere a carburanţilor din luna aprilie

Cu excepţia unei ieftiniri nesemnificative, de 1 ban pe litru, aceasta este prima ieftinire din luna aprilie, după cinci scumpiri semnificative.

Anul trecut, diferenţa de preţ dintre benzină şi motorină era şi de 1 leu.

Carburanţii se vor mai scumpi o dată, la jumătatea acestui an, şi asta pentru că preţul la acciză creşte în două etape. Vorbim despre 1 ianuarie şi 1 iulie. Aşadar, de la 1 iulie vom plăti mai mult cu circa 43 de bani, pentru un litru de benzină şi cu 40 de bani pentru un litru de motorină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Prima ieftinere a carburanţilor din luna aprilie. Care sunt preţurile la benzină şi motorină, astăzi, 21 aprilie 2024