Antena Meniu Search
x

Proiecte de casă personalizate

Proiectul este primul pas al realizării unei viitoare locuinţe, iar acest pas trebuie să fie tratat cu mare atenţieşi responsabilitate, pentru a răspunde cât mai adecvatdorinţelorşinecesităţilor beneficiarului.

de Redactia Observator

la 02.08.2019, 12:11

Proiectul este primul pas al realizării unei viitoare locuinţe, iar acest pas trebuie să fie tratat cu mare atenţieşi responsabilitate, pentru a răspunde cât mai adecvatdorinţelorşinecesităţilor beneficiarului.

Există însă câteva aspecte de care trebuie să ţină cont orice persoană care îşidoreşteca o casă să fie, în acelaşi timp, frumoasă şi impecabilă din toate punctele de vedere. Am putea spune, prin comparaţie, că vorbim despre acele ingrediente magice pe care orice bucătar ştie că, dacă le foloseşte cu atenţie, are mari şansede succes. Utilizatedupă ureche, fără respectarea unor condiţii general valabile, aceste ingrediente pot face careţeta să se transforme într-un nedorit eşec, iar obiectivul principal să fie ratat. Cam acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul unui proiect de casă, mai ales dacă vorbim despre un proiect de casă personalizat. Având în vedere faptul că oricine îşidoreşte să aibă casa visurilor sale, la fel trebuie să fie şi proiectul de casă: unicat.

Detalii importante

Există câteva aspecte foarte importante care trebuie luate în calcul în proiectarea unei case, conform arhitecţilor de la UBERhause.

Un astfel de aspect, destul de important, îl reprezintă încadrarea proiectului de casă în specificul urbanistic al zonei în care se află lotul de teren.În special în vestul Europei există multe situaţii în care construcţiile pe care le admirăm şi le apreciem în mod deosebit sunt realizate într-o "cheie" locală.

Întâlnim adesea cazuri în care proiectul de casă este oferit (aparent) gratuitsau la preţurisuspect de mici. În realitate acest lucru se dovedeşte a fi utopic şidăunător, şi asta fiindcă de cele mai multe ori gratuit înseamnă fără doar şi poate lipsit de valoare.

În cazul proiectelor personalizate calitatea înseamnă lucru la nivel de detaliu, ceea ce se traduce în timp alocat proiectului, iar timpul pentru o muncă specializată presupune recunoaşterea acestui efort prin preţul care se va plăti pentru proiectul realizat.

Despre UBERhause

UBERhauseare în compunere o echipă complexă de arhitecţişi ingineri bine pregătiţi profesional şicu experienţă, capabili să ofere toate informaţiile de care aveţi nevoie şi să ducă la bun sfârşitîn orice moment proiecte case conform propriilor dumneavoastră idei, necesităţişiexigenţe.

O simplă idee expusă de client este de ajuns pentru ca împreună să putem adăuga imaginaţia noastrăşi o doză potrivită de viziune astfel încât proiectul casei să fie absolut impecabi”, spune fondatorul UBERhause, arhitect Vladimir GHIGA. Lucrăm într-un mediu profesionistşi competitivşi dispunem de toată logistica necesară pentru a realiza proiecte de casă impresionante, pe care vă invităm să le vizualizaţi pe site-ul nostru oficial, www.uberhause.ro. În urma experienţei pe care am dobândit-o de-a lungul anilor de când activăm pe piaţa din România, rezultatele muncii noastre s-au reflectat în proiectele pe care le-am finalizat cu succes, astfel încât clienţii s-au arătat a fi mulţumiţi de ceea ce am realizat împreună”, adaugă arhitectul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri economice » Proiecte de casă personalizate