Antena Meniu Search
x

"Rabla pentru becuri", noul program propus guvern pentru facturi mai mici. Valoarea unui singur voucher pe care-l vor primi cei care se înscriu

Propunerea statului pentru facturi mai mici. "Rabla pentru becuri" este noul program propus de Ministerul Mediului, prin care cei care vor să facă economii îşi pot înlocui becurile clasice cu unele LED, care să consume mai puţin curent.

Vezi și

Programul Rabla pentru becuri LED se află în acest moment în dezbatere publică și urmează să fie publicat în Monitorul Oficial în termen de maxim 30 de zile, asta în cazul în care nu vor mai exista alte contestații. Oamenii se pot înscrie pe o platformă care va fi disponibilă în maxim două săptămâni, iar valoarea voucher-ului este de 200 de lei.

Valoarea proiectului total este de aproximativ 400 de milioane de lei

Pentru a benficia de acest voucher în valoare de 200 de lei, trebuie adus de acasă un bec clasic, pentrua a-l achiziționa pe cel de tip LED și împreună cu acel voucher se va primi un LED gratis, în funcție de ceea ce-și dorește cumpărătorul, fie că vorbim despre culoare, puterea lui, sau despre preț.

Valoarea proiectului total este de aproximativ 400 de milioane de lei, iar prețul unui bec este de la 7-8 lei și poate ajunge la câteva zeci de lei, în funcție de putere, dar și de firma de la care este achiziționat. Tichetul este valabil aproximativ o săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri economice » "Rabla pentru becuri", noul program propus guvern pentru facturi mai mici. Valoarea unui singur voucher pe care-l vor primi cei care se înscriu