Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Rabla pentru electrocasnice 2021. Voucherele, valabile 15 zile după validare. Când începe etapa a treia

Înghesuială mare la vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete. În doar 8 minute, bugetul de 14 milioane de lei al ministerului Mediului a fost epuizat, deşi au fost probleme şi cu site-ul.

de Redactia Observator

la 03.12.2021 , 19:58

34 de mii de vouchere au fost generate în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. Cele mai multe, peste 19 mii, pentru televizoare. Peste 9 mii au fost pentru laptopuri şi 5 mii pentru tablete. Voucherele vor fi validate în câteva zile de Administraţia Fondului de Mediu, apoi valabilitatea acestora va fi de 15 zile. Tichetele pot fi folosite atât în magazinele fizice, cât şi online şi sunt nominale și netransmisibile. 

Spre deosebire de prima etapă, a doua a fost marcată de probleme cu site-ul. Mai mulți utilizatori s-au plâns că aplicaţia s-a blocat. Ministerul Mediului spune însă că problema a apărut din cauza traficului "uriaș" şi că nu a existat până acum o cerere atât de mare. 

Rabla pentru electrocasnice, a treia etapă

Vezi și

Vinerea viitoare va fi a treia etapă, cu vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri economice » Rabla pentru electrocasnice 2021. Voucherele, valabile 15 zile după validare. Când începe etapa a treia