Antena Meniu Search
x

Video Rabla pentru electrocasnice. Bugetul etapei trei, epuizat în mai puţin de 3 minute. Cât valorează un voucher

Rabla pentru Electrocasnice. Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat, vineri, că începând cu ora 10.00 se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare, în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. După ce în prima etapă bugetul s-a epuizat în cinci minute, iar în cea de-a doua în opt minute, astăzi bugetul a fost epuizat în trei minute.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 14:21

Vezi și

UPDATE: Buget epuizat în 3 minute

Ministerul Mediului a precizat că bugetul disponibil a fost epuizat în mai puţin de trei minute.  În prima etapă, bugetul s-a epuizat în cinci minute, iar în cea de-a doua în opt minute, mai mulţi utilizatori neputându-se conecta. 

Rabla pentru Electrocasnice. AFM a anunţat vineri că, începând cu ora 10:00, se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare. 

Rabla pentru Electrocasnice. Valoarea voucherelor: 

Pe acelaşi subiect
  • 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++; 
  • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++; 
  • 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an. 

Programul Rabla, etapa 3. Buget de 6 milioane de lei

Finanţarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program. Bugetul alocat acestei etape este de 6 milioane de lei. 

”Voucherele se pot genera până pe 16 decembrie 2021, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape. Având în vedere că în ediţia precedentă, în etapele de selectare a voucherelor, bugetul a fost rezervat integral, ulterior fiind utilizate doar 55% din voucherele rezervate şi ţinând seama de faptul că bugetul alocat este limitat, vă rugăm să generaţi vouchere doar dacă aveţi intenţia de a le utiliza pentru achiziţionarea electrocasnicelor selectate”, a transmis AFM.  

Voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Rabla pentru electrocasnice. Bugetul etapei trei, epuizat în mai puţin de 3 minute. Cât valorează un voucher