Antena Meniu Search
x

Foto Reacţia lui Marcel Ciolacu după ce a vizitat un magazin din Capitală: "Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi"

Odată cu plafonarea adaosului comercial de la 1 august, anunţat de Guvern, oamenii se chinuie să găsească diferenţe la rafturile supermarketurilor. Premierul Marcel Ciolacu a făcut o vizită la un magazin din Sectorul 4 pentru a se convinge că sunt aplicate cerinţele actului normativ privind plafonarea preţurilor. După scurta vizită, premierul a constat că principalele reduceri sunt la cartofii noi, pâine, telemeam făină şi mălai.

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 12:01

Reacţia lui Marcel Ciolacu după ce a vizitat un magazin din Capitală: "Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi"
Reacţia lui Marcel Ciolacu după ce a vizitat un magazin din Capitală: "Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi" - Facebook / Marcel Ciolacu

„Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii, cei mai afectați de inflație, a fost primul obiectiv vizat odată cu preluarea guvernării. De aceea, m-am bucurat să văd că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD menționează că a vrut să se convingă de scăderea prețurilor la alimentele de bază și a mers într-un magazin.

„Am vrut să văd cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ și am mers astăzi într-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină și mălai. Îi asigur pe toți românii că, în perioada următoare, toate autoritățile cu competențe de control vor verifica, în toate magazinele, ca acest act normativ să fie corect aplicat astfel încât prețul coșului zilnic al fiecărui român să fie redus”, încheie liderul PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Reacţia lui Marcel Ciolacu după ce a vizitat un magazin din Capitală: "Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi"