Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românii preferă din ce în ce mai mult carnea de curcan pentru masa de Paşte

Dacă până acum mielul era destinat exclusiv sărbătorilor pascale, carnea de curcan câştigă tot mai mult teren.

de Redactia Observator

la 31.03.2018 , 12:02

Stilul de viaţă sănătos pe care românii l-au abordat în ultimii ani este reflectat şi în masa de Paşte. Dacă până acum mielul era destinat exclusiv sărbătorilor pascale, carnea de curcan câştigă tot mai mult teren. E şi sănătoasă şi mai accesibilă la preţ.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
V-a crescut salariul în ultimul an?
Observator » Ştiri economice » Românii preferă din ce în ce mai mult carnea de curcan pentru masa de Paşte