Antena Meniu Search
x

Oferte de case la munte, pe litoral, dar și... în Dubai, la târgul imobiliar din București! Cât costă ca să fii vecin cu actorul Will Smith

Românii îndrăgostiţi de vacanţele în Dubai au ocazia să-şi cumpere o locuinţă de vis în paradisul din deşert. Şi pot fi vecini cu câteva dintre celebrităţile lumii.

Vezi și

Românii îndrăgostiţi de vacanţele în Dubai au ocazia să-şi cumpere o locuinţă de vis în paradisul din deşert. Şi pot fi vecini cu câteva dintre celebrităţile lumii.

Case de milioane de euro în Dubai, în blocuri unde locuiesc bogaţii lumii, imobile cu plajă privată sau penthouse la munte.

Sunt doar câteva dintre extravaganţele momentului în materie de investiţii imobiliare, prezentate la un târg de profil din Capitală.

Românii cu bani au început să fie ochiţi de dezvoltatorii care construiesc cele mai luxoase locuinţe din lume.

Cine îşi doreşte să fie vecin cu tenismanul Roger Federer sau cu actorul Will Smith şi să aibă o priveşte spre golf plăteşte pentru un penthouse cel puţin 5 milioane de euro.

Un penthouse la munte, cu o terasă generoasă, aproape de centrul Braşovului costă aproape două sute de mii de euro.

Aceste proprietăţi sunt preferatele oamenilor de afaceri care locuiesc în Capitală şi evadează în weekend la munte.

Un grup de studenţi din Capitală concurează cu cele mai scumpe şi exclusiviste proprietăţi.

Au reuşit să construiască de la zero, cu bani din sponsorizări, o casă verde cu panouri fotovoltaice şi seră. Studenţii vor să o vândă cu 150.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Oferte de case la munte, pe litoral, dar și... în Dubai, la târgul imobiliar din București! Cât costă ca să fii vecin cu actorul Will Smith