Antena Meniu Search
x

Video Românii îşi pot plăti facturile, lemnele sau gazele cu cardurile de energie. Cine beneficiază de ele şi la câţi români au ajuns până acum

Începând de astăzi, românii îşi pot plăti facturile la curent, lemne sau gaze cu ajutorul cardurilor de energie. Până acum, aproximativ 1,7 milioane de gospodării au intrat în posesia ajutorului de la stat.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 20.02.2023, 09:07

Vezi și

Prima tranșă de 700 de lei din acest ajutor de stat poate fi consumată până la 30 iunie. Potrivit datelor Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, până acum, cardurile au ajuns la aproximativ 1,7 milioane de gospodării, iar alte un milion de carduri ar urma să fie distribuite pe măsură ce se vor identifica noi consumatori vulnerabili.

Plata se poate face direct la poștaș, la oficiile poștale, sau online

Cardurile pot fi folosite la plata curentului, lemnelor, gazelor sau a facturilor de întreținere în cazul blocurilor de locuințe. Plata se poate face direct la poștaș, la oficiile poștale, sau online, pe o platformă pusă la dispoziție tot de Poșta Română.

Directorul Poștei Române se așteaptă la cozi la oficiile poștale și face un apel la calm si le cere beneficiarilor să nu se înghesuie la oficiile poștale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Românii îşi pot plăti facturile, lemnele sau gazele cu cardurile de energie. Cine beneficiază de ele şi la câţi români au ajuns până acum