Antena Meniu Search
x

Video Românii strâng cu greu banii pentru vacanţă. Aproape 40% spun că bugetul pentru concedii este mai mic în acest an

Un studiu recent arată că românii reuşesc să strângă tot mai greu bani pentru a putea pleca în vacanţă. Unii dintre cei care au răspuns la sondaj ba chiar mărturisesc faptul că se împrumută ...pentru câteva zile de relaxare. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 25.07.2023, 08:19

Vezi și

Clara Mihociu, reporter Observator: "Aproximativ 70% dintre români, potrivit sondajelor, reuşesc să strângă banii de pe un an pe altul pentru vacanţa din timpul verii. 20% spun că vor folosi tichetele de vacanţă şi 4% vor apela la credite, iar 3% apelează la împrumuturile de la rude şi prieteni. Aproape 40% dintre români spun că bugetul pentru vacanţe în acest an este mai mic decât în anii trecuţi. Cât despre destinaţiile alese, peste jumătate dintre români vor merge în străinătate în vacanţă şi vor face acest lucru cu autoturismul personal. Destinaţia favorită rămâne Grecia, 22% dintre cei care au răspuns la sondaj au spus că acolo vor merge. În proporţie de 17% vor merge în Bulgaria, aproape 15% au ales în această vară Turcia, 10% merg în Italia, iar 8% spun că vor face vacanţa în Egipt."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Românii strâng cu greu banii pentru vacanţă. Aproape 40% spun că bugetul pentru concedii este mai mic în acest an