Antena Meniu Search
x

Video Românii, tot mai interesaţi de penthouse-uri: doar anul acesta au fost achiziţionate proprietăţi de aproape 30 de milioane de euro

Chiar dacă se vorbeşte din ce în ce mai des despre criză şi recesiune, trebuie să ştiţi că printre oamenii cu mulţi bani lucrurile nu arată la fel de rău. Poate din contră. Mulţi se pare că au făcut achiziţii imobiliare serioase anul acesta. Doar 12 imobile de lux, de la penthouse-uri la vile, au fost tranzacţionate cu aproape 30 de milioane de euro.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 05.08.2022, 18:27

Vezi și

Un penthouse situat la etajul 20 al uneia dintre cele mai înalte clădiri rezidenţiale din România care se întinde pe tot etajul şi care are o suprafaţă totală de 650 de metri pătraţi. Pe lângă designul de interior contemporan, acest penthouse beneficiază şi de tehnologie de ultimă oră incorporată, dar şi de o privelişte spectaculoasă.

Are 7 dormitoare, 6 băi şi 4 terase. Valoarea de piaţă a unui astfel de penthouse este de 6 milioane de euro. Numărul celor interesaţi să deţină un astfel de penthouse este destul de mare. Acelaşi dezvoltator care a construit acest penthouse a reuşit să vândă luna trecută două astfel de proprietăţi similare cu o valoare de piaţă de peste 12 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Românii, tot mai interesaţi de penthouse-uri: doar anul acesta au fost achiziţionate proprietăţi de aproape 30 de milioane de euro