Antena Meniu Search
x

Ryanair introduce cinci destinaţii noi de pe aeroportul Otopeni. Unde vom putea călători din această vară

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa după numărul de pasageri, va introduce cinci curse noi, în această vară, pe aeroportul Otopeni, scrie Ziarul Financiar.

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 07:44

Ryanair inroduce cinci destinaţii noi de pe aeroportul Otopeni. Unde vom putea călători din această vară
Ryanair inroduce cinci destinaţii noi de pe aeroportul Otopeni. Unde vom putea călători din această vară - Shutterstock

Ryanair introduce, în această vară, cinci curse noi de pe aeroportul din Bucureşti. Opertorul irlandez va opera, astfel, 44 de rute dinspre şi înspre România în această vară, dintre care 35 de rute din şi către Bucureşti, potrivit sursei citate

Astfel, românii vor putea călători din Bucureşti spre: 

  • Malaga (Spania) - 5 frecvenţe săptămânale (lansare în vara acestui an)
  • Paris BVA (Franţa) -  7 frecvenţe săptămânale (lansat în programul de iarnă)
  • Skiathos (Grecia) - 2 frecvenţe săptămânale (lansare în vara acestui an)
  • Leeds (Marea Britanie) -  3 frecvenţe săptămânale (lansare în vara acestui an)
  • Tirana (Albania) -  5 frecvenţe săptămânale (lansat în programul de iarnă)

De asemenea, compania aeriană a mărit frecvenţa unor curse de pe Otopeni spre destinaţiile: Milano, Dublin, Bologna, Pescara, Roma, Edinburgh. Iar din Cluj spre: Milano, Paris, Dublin, Charleroi (Belgia).

Pe acelaşi subiect

Şeful Ryanair estimează bilete mai scumpe din această vară

Cei care călătoresc cu avionul se vor confrunta în această vară cu preţuri mai ridicate ale biletelor, din cauza capacităţii limitate a industriei, a avertizat Michael O'Leary, directorul general al Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa în funcţie de numărul de pasageri, scrie Agerpres.

El a estimat că preţul biletelor Ryanair va fi cu până la 10% mai ridicat în această vară, comparativ cu perioada similară din 2023, deoarece creşterea numărului de pasageri va fi mai redusă decât se aştepta compania, din cauza întârzierii livrărilor de avioane noi Boeing.

În vara acestui an, preţurile la bilete vor fi din nou mai ridicate, comparativ cu perioada similară din 2023. "La noi, preţurile au crescut în medie cu 17% în vara anului trecut. Dar nu cred că vara aceasta vom avea o creştere mai mare de 10%", a susţinut şeful Ryanair. Acesta a adăugat: "Dacă va creşte capacitatea, preţurile vor scădea". Ryanair are un contract cu Boeing pentru livrarea a 57 de avioane noi până la 31 martie 2025, dar se aşteaptă să primească până atunci doar 40 - 45.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Stiri economice » Ryanair introduce cinci destinaţii noi de pe aeroportul Otopeni. Unde vom putea călători din această vară