Antena Meniu Search
x

Compania implicată în scandalul porumbului contaminat cu Listeria ia în calcul o retragere a produselor de pe piaţa românească

Compania Greenyard, implicată în scandalul porumbului contaminat cu Listeria, a anunţat că nu exclude o retragere a produselor de pe piaţa românească. Reprezentantul Greenyard precizează că, deşi această retragere este posibilă asta nu înseamnă că produsele respective sunt contaminate în vreun fel şi că ar fi doar o măsură de precauţie.

Compania Greenyard, implicată în scandalul porumbului contaminat cu Listeria, a anunţat că nu exclude o retragere a produselor de pe piaţa românească.

Reprezentantul Greenyard precizează că, deşi această retragere este posibilă asta nu înseamnă că produsele respective sunt contaminate în vreun fel şi că ar fi doar o măsură de precauţie.

O alertă sanitară a fost declanşată la nivel european, după ce 9 oameni au murit infectaţi cu listeria. Ei au mâncat porumb congelat, ambalat la o fabrică din Ungaria.

Autoritatea europeană pentru siguranţă alimentară confirmă că 9 oameni din mai multe țări  au murit dupa ce au mâncat porumb congelat, contaminat cu listeria.

În total, din 8 iunie au fost raportate 47 de cazuri de îmbolnăvire în cinci state europene: Marea Britanie, Austria Danemarca, Finlanda şi Suedia.

Specialiştii ne sfătuiesc ca înainte de a consuma legume şi fructe congelate să le fierbem, pentru a evita contaminarea cu astfel de bacterii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Compania implicată în scandalul porumbului contaminat cu Listeria ia în calcul o retragere a produselor de pe piaţa românească