Antena Meniu Search
x

Video Sfaturi pentru a reduce consumul de energie. Ce ne recomandă experții pentru a avea facturi mai mici la iarnă

Prețurile la energie și gaze au crescut alarmant în ultima perioadă, aşa că orice sfat care ne ajută să economisim este binevenit. Experții spun că putem reduce facturile şi cu 20 la sută, dacă folosim corect centrala și aparatele electrocasnice.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 24.10.2022, 08:14

Vezi și

Simona Vasiac, reporter Observator: "Experții spun că trebuie să setăm centrala pe 50-55 de grade Celsius, astfel apa va avea o temperatură optimă, de aproximativ 40 de grade. Termostatul trebuie setat pe 22-23 de grade. În această perioadă, marii consumatori de energie electrică sunt electrocasnicele. Astfel, frigiderul trebuie deschis rar și puțin, doar când punem sau scoatem mâncarea.  Dacă vorbim despre mașina de spălat, hainele trebuie spălate la temperatura indicată pe țesătură."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Sfaturi pentru a reduce consumul de energie. Ce ne recomandă experții pentru a avea facturi mai mici la iarnă