Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şi-a scos iubita la plimbare cu forţa, acum a ajuns după gratii. Rudele femeii din Alba au sunat la 112. Unde i-a găsit poliţia

Şi-a scos fosta iubita la plimbare, cu forţa, iar acum o mai poate vedea doar în fotografii. Este vorba despre un bărbat din judeţul Alba - care avea ordin de protecţie şi interdicţia de-a se apropia de fosta parteneră - dar care a "convins-o" să iasă la o plimbare cu el. Rudele femeiii au sunat la 112, iar poliţia a plecat în căutarea tinerei. 

de Alex Prunean

la 26.06.2024 , 13:46

Individul de 38 de ani din Ighiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi încălcat un ordin de protecție și a scos-o pe fosta iubită cu forța, la o plimbare. 

Bărbatul a încălcat ordinul de protecţie

Totul s-a aflat după ce rudele femeii au sunat la 112 și au reclamat fapta. S-a întâmplat în data de 24 iunie. Cei doi au fost găsiți de polițiști pe malul Ampoiului. Bărbatul a fost reținut, iar apoi a ajuns în fața procurorilor. 

Vezi și

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au propus arestarea preventivă, iar magistrații au admis cererea.

Bărbatul va sta pentru următoarele 30 de zile, în arest preventiv, fiind cercetat pentru comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi încălcarea de către persoana împotriva căreia s-a dispus o măsură prin ordinul de protecţie.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri economice » Şi-a scos iubita la plimbare cu forţa, acum a ajuns după gratii. Rudele femeii din Alba au sunat la 112. Unde i-a găsit poliţia