Antena Meniu Search
x

Tehnologie inovatoare de vindecare a implanturilor dentare in noua clinica Dr Leahu Caramfil

La Dr Leahu, vrem sa ducem stomatologia pe cele mai inalte culmi, bazandu-ne pe tehnologie de ultima ora, performanta, respect si empatie fata de client. Din acest motiv, deschidem noua clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil. Situata pe strada Nicolae Caramfil din sectorul 1, in zona de nord a Bucurestiului, noua clinica are o suprafata de 700 mp si a luat nastere ca urmare a unei investitii de peste 1,5 milioane euro.

La Dr Leahu, vrem sa ducem stomatologia pe cele mai inalte culmi, bazandu-ne pe tehnologie de ultima ora, performanta, respect si empatie fata de client. Din acest motiv, deschidem noua clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil. Situata pe strada Nicolae Caramfil din sectorul 1, in zona de nord a Bucurestiului, noua clinica are o suprafata de 700 mp si a luat nastere ca urmare a unei investitii de peste 1,5 milioane euro.

La fel ca in celelalte locatii ale noastre, in clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil vei beneficia de servicii medicale de calitate, garantate de o echipa de medici de elita si de tehnologia de ultima ora pe care acestia o folosesc. Datorita medicilor nostri si a echipamentelor cu care acestia lucreaza, vei beneficia de tratamente eficiente si rezultate exceptionale.

Stim ce efect are un zambet sanatos, de aceea am adus in toate clinicile Dr Leahu, inclusiv in cea deschisa recent in sectorul 1, doua tipuri revolutionare de implant dentar: implantul dentar Nobel si implantul dentar Straumann. Am hotarat sa colaboram cu aceste doua companii cu renume international deoarece, de mai bine de 50 de ani, ambele investesc in imbunatatirea implanturilor dentare oferite, astfel ca si noi putem aduce clientilor nostri tehnologii care sa rezolve orice problema. In acest mod, fiecare pacient al clinicilor Dr Leahu va beneficia de cea mai buna solutie pentru problemele sale dentare, de care se va putea bucura intreaga viata.

Iata care sunt caracteristicile celor mai noi tipuri de implant dentar de care te poti bucura in noua clinica Dr Leahu Caramfil:

1. Implantul dentar Nobel Active

Implantul Nobel Active reprezinta un implant dentar de inalta clasa, dezvoltat de compania Nobel Biocare, care a transformat zambetul a milioane de pacienti intr-unul functional, sanatos si frumos. Perfectionat in ani intregi de cercetare si testare, implantul dentar Nobel Active are un design inovator, care poate usura foarte mult viata pacientilor. Acest implant dentar este mai usor de integrat in tesutul osos, datorita sistemului de ultima generatie, iar pozitia sa poate fi schimbata inclusiv in timpul procesului de implantare. Conceput pentru a oferi stabilitate chiar si in cele mai dificile situatii, implantul dentar Nobel Active este imposibil de distins de restul danturii si, in plus, sprijina zonele in care tesutul osos si tesutul moale au o densitate mai scazuta, oferind cele mai bune rezultate.

2. Implantul dentar Straumann

Daca pacientii respecta cu strictete regulile de igiena orala si programul vizitelor la dentist, implantul dentar Straumann reprezinta cea mai buna investitie pe termen lung, pacientii putand beneficia de avantajele sale chiar si intreaga viata. Acest implant dentar stimuleaza regenerarea tesuturilor si vascularizarea acestora, inca din prima zi de purtare, astfel ca pacientii se pot recupera in timp record dupa o interventie. In plus, riscul aparitiei infectiilor sau al altor complicatii dupa operatie este inexistent, gratie materialului biocompatibil din care este realizat. Datorita versatilitatii sale, acest implant dentar poate fi introdus chiar si in zone foarte problematice, cum ar fi spatiile inguste. Potrivit pentru a rezolva chiar si cele mai complicate cazuri, implantul dentar Straumann ofera stabilitate maxima in zonele cu volum redus de tesut moale si osos.

In cazul in care iti doresti sa ai parte de cele mai bune servicii stomatologice, gratie profesionistilor cu vasta experienta in domeniu si a tehnologiei de ultima generatie, te asteptam in noua clinica

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Tehnologie inovatoare de vindecare a implanturilor dentare in noua clinica Dr Leahu Caramfil