Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital, după o ceartă cu soţia. De supărare a băut bine apoi şi-a făcut mai multe răni cu un dispozitiv de asomare cu capse

Incident şocant în comuna nemţeană Poiana Teiului. Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital, după ce şi-a făcut mai multe răni cu un dispozitiv de asomare cu capse.

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 10:46

Vezi și

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, după o ceartă cu soţia. 

Ramona Ciofu - pdc IPJ Neamț: Dispozitivul în cauză intră în categoria de arme neletale cu destinaţia utilitară de asomare, putând fi procurată, în România, de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani. El poate fi folosit în condiţiile legii, doar împotriva animalelor şi doar în scopul pentru care este destinat, în astfel de condiţii încât să nu cauzeze vătămări corporale persoanelor.

Bărbatul a consumat alcool înainte de a recurge la acest gest. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital, după o ceartă cu soţia. De supărare a băut bine apoi şi-a făcut mai multe răni cu un dispozitiv de asomare cu capse