Antena Meniu Search
x

Video Un nou trend printre români: jacuzzi-ul din lemn. Cât costă un ciubăr

Tot mai mulţi români îşi doresc să se simtă acasă, ca la pensiune. De aceea foarte mulţi dintre ei s-au gândit să-şi cumpere câte un jacuzzi de lemn. Pe lângă faptul că este un trend, ciubărul are şi o mulţime de beneficii pentru sănătate. Băile calde în el relaxează munchii, calmează durerile articulare şi întăreşte sistemul imunitar. Preţul unul astfel jacuzzi este de 5.000 de lei.

de Sorin Tanţoş

la 20.12.2022, 16:51

Vezi și

Obligaţi de pandemie să se izoleze de alţii şi să renunţe la vacanţele departe de casă, mulţi români au ales să aducă vacanţa chiar în propriile curţi. Iar o variantă de relaxare la îndemână sunt ciubărele, de obicei întâlnite la pensiuni. Cu câteva mii de lei, nici nu mai ies pe poartă ca să plece în concediu. Claudiu Ţăran e IT-ist de meserie, dar a văzut în ciubăr o ocazie să se dezvolte şi altfel. Şi-a deschis un atelier, unde lucrează în funcţie de comenzi.

Preţul unui ciubăr poate începe de la 5.000 de lei

"Primul ciubăr pe care l-am făcut, a curs. L-am desfăcut. Am învăţat lecţia. Am început cu doi trei clienţi care erau dintre cunoscuţi sau dintre prieteni", a declarat Claudiu Ţăran, antreprenor. Dacă de obicei proprietarii de pensiuni şi cabane aleg să investească într-un jacuzzi din lemn ca să atragă turişti, acum mai sunt clienţi care vor aşa ceva doar pentru ei.

"Turiştii care ne treceau pragul, după o oră-două de de stat în ciubăr. Îmi spuneau dimineaţa că au dormit neîntorşi", a declarat proprietarul unei pensiuni. "Este foarte ok. E ceea ce am mai văzut prin ţară. Experienţa e plăcută", a declarat un turist. Preţul unui ciubăr poate începe de la 5.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Un nou trend printre români: jacuzzi-ul din lemn. Cât costă un ciubăr