Antena Meniu Search
x

Un nume mare din SUA deschide primul magazin din România. Unde va fi amplasat

Retailer-ul de încălţăminte Converse va dechide primul magazin monobrand în România, în ParkLake Shopping Center din sectorul 3 al Capitalei, potrivit Forbes. Compania americană, cu o istorie de mai bine de 100 de ani, a devenit cunoscută în lume datorită sneakerilor iconici, precum Chuck Taylor All Star. 

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 16:25

Un nume mare din SUA deschide primul magazin din România. Unde va fi amplasat
Un nume mare din SUA deschide primul magazin din România. Unde va fi amplasat

Pe lângă Converse, ParkLake va găzdui în premieră şi In Street, un magazin multibrand de articole sportive. 

Pe 15 decembrie 2022, ParkLake va găzdui deschiderea primului magazin Primark din România. Reţeaua intră astfel de cea de-a 15-a piaţă şi îşi continuă expansiunea în Europa Centrală şi de Est. Noul magazin va crea 290 de locuri de muncă pentru economia locală din Bucureşti.

Magazinul se va întinde pe o suprafaţă de 3.735 mp împărţită pe două etaje. Aproape 40% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclabile sau provenite din surse mai sustenabile, iar retailerul de modă s-a angajat să producă astfel 100% din gama de îmbrăcăminte până în 2030.

ParkLake a atins nivelul maxim de ocupare pe zona de food

Potrivit Forbes, ParkLake a atins nivelul maxim de ocupare pe zona de food, cu noi intrări ale unor operatori de fast-food precum Popeyes sau Dogu, concepte inovatoare precum Poke House și restaurante cum sunt Sushi Terra sau Nuova Plate.

Investitorul Sonae Sierra deține 25 de centre comerciale în Europa și America de Sud, și are multiple proiecte în dezvoltare. ParkLake este singurul mall deținut în România împreună cu Caelum Development. Inaugurat în 2016, Parklake are o suprafață comercială de cca 70.000 mp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri economice » Un nume mare din SUA deschide primul magazin din România. Unde va fi amplasat