Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român a comandat un loc de joacă de 23.000 de lei pentru copilul său. Părinţii cheltuie sume tot mai mari pentru cei mici

Bugetul familiei. Pentru că toate s-au scumpit, automat adulţii trebuie să aloce mai mult pentru copiii lor, dacă au de unde. Un nou studiu arată că părinţii plătesc pentru un singur copil 8.500 de lei pe an, bani care se duc strict pe comenzile online dedicate celor mici. Cu 30 la sută mai mult decât anul trecut. 

de Redactia Observator

la 25.09.2024 , 12:36

Capitala este fruntaşă la cheltuieli. O comandă medie are o valoare de 380 de lei. Cam la fel şi la Cluj şi la Constanţa. La coada clasamentului, în ceea ce priveşte oraşele mai mari, se situează Galaţi, cu 108 lei cheltuiţi în medie pentru articolele pentru copii.

Este un semn că piaţa articolelor dedicate celor mici creşte puternic! Şi mai există o concluzie importantă: părinţii se orientează tot mai mult către produse de calitate premium. Cele mai căutate sunt hainele din bumbac organic, încălţămintea cu talpă ortopedică şi cărucioarele pliabile.

Cele mai scumpe comenzi plasate online

Vezi și

Un român a cumpărat un loc de joacă în valoare de 23.000 de lei. Un altul a optat pentru un kart în valoare de aproape 6.000 de lei, mai arată datele studiului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Ştiri economice » Un român a comandat un loc de joacă de 23.000 de lei pentru copilul său. Părinţii cheltuie sume tot mai mari pentru cei mici