Antena Meniu Search
x

Untold: patru zile de petrecere, peste 250 de mii de participanţi şi cheltuieli de 35 de milioane de euro. Un alt bilanţ, mai puţin fericit, aşteptat la Cluj

Una caldă, alta rece. Festivalul Untold a îmbogăţit Clujul, dar a şi crescut numărul infectărilor cu virusul SARS-CoV-2. În cele patru zile de petrecere, oamenii au cheltuit peste 35 de milioane de euro pentru transport, cazare, masă şi cumpărături.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 08:48

Untold 2021, la Cluj-Napoca
Untold 2021, la Cluj-Napoca

Fanii festivalului Untold au cheltuit peste 35 de milioane de euro în cele patru zile ale evenimentului. Anunţul a fost făcut de organizatori, care au estimat că cei peste 265 de mii de participanţi, atât din ţară, cât şi din străinătate, au cheltuit - în medie - minimum 175 de euro pentru cazare, transport, masă, cumpărături şi vizite la muzee.

Bilanţul COVID, după Untold

Însă, pe lângă vestea bună pentru bugetul Clujului, vine şi una proastă: de vineri, locuitorii vor reveni la o serie de restricţii, pentru că rata de infectare a trecut de 2 la mie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Untold: patru zile de petrecere, peste 250 de mii de participanţi şi cheltuieli de 35 de milioane de euro. Un alt bilanţ, mai puţin fericit, aşteptat la Cluj