Antena Meniu Search
x

Video Vești bune pentru 4.3 milioane de români. Ce se întâmplă cu primele facturi la gaze din această iarnă

Veşti bune iarna are! Au venit primele facturi la gaze pentru luna noiembrie, iar preţurile sunt mai mici decât iarna trecută.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 27.11.2023, 15:13

Vezi și

 Au venit primele facturi la gaze naturale din această iarnă și avem și o veste bună, sunt mai mici în comparație cu iarna trecută.

Facturi gaze mai ieftine

Asta pentru că deja mai mulți furnizori de gaze au început să factureze la prețuri sub plafonul de 31 de bani pe kilowatt oră, de exemplu există un furnizor care facturează la prețul de 27 de bani pe kilowatt oră, iar un altul de 29 de bani.

Legislația spune că dacă furnizorul reușește să aibă un preț mai bun atunci când achiziționează gazele este obligat să îi ofere clientului cel mai bun tarif, ceea ce deja se întâmplă. Vom vedea însă cum vor proceda ceilalți furnizori de gaze naturale și dacă toți furnizorii vor scădea prețul sub acest plafon de 31 de bani.

Acest plafon este valabil până în martie 2025 și că în prezent sunt în jur de 4.3 milioane de consumatori casnici de gaze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri economice » Vești bune pentru 4.3 milioane de români. Ce se întâmplă cu primele facturi la gaze din această iarnă