Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Victor Ponta: „De patru ani avem creştere economică neîntreruptă”

Într-o săptămână se împlinesc 3 ani de când Victor Ponta este premierul României. Întrebat care sunt cele mai importante realizări, premierul făcut un bilanţ al funcţiei sale.

de Redactia Observator

la 19.04.2015 , 20:39

Într-o săptămână se împlinesc 3 ani de când Victor Ponta este premierul României. Întrebat care sunt cele mai importante realizări, premierul făcut un bilanţ al funcţiei sale. 

"3 ani înseamnă o perioadă de timp şi va fi un bilanţ mai amănunţit legat de ceea ce am promis în campania electorală şi în programul USL, pentru că acest guvern, indiferent de ceea ce s-a schimbat în componenţa sa, a rămas 100% pe programul de guvernare al USL-ului (...). Am preluat conducerea României după 3 ani de recesiune economică, eu pot să zic dezastru economic, 2012, 2013, 2014 şi 2015 cu siguranţă ...sunt 4 ani de creştere economică neîntreruptă, peste media europeană, ceea ce nu-i puţin lucru", a spus premierul.

"Am promis că vrem să venim la guvernare ca să îndreptăm relele făcute. Dincolo de a da înapoi pensiile, salariile, toate acele hotărâri pe care le-au câştigat profesorii împotriva Guvernului, în aceşti 3 NU s-a tăiat 1 leu de la o pensie sau de la un salariu, ci s-au crescut, atât cât s-a putut. Am pornit de la un salariu minim de 675 de lei, dacă nu mă înşel, şi la 1 iunie va fi 1050, iar la 1 ianuarie va fi 1200, deci vorbim despre cei care câştigă cel mai puţin", a menţionat premierul la emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri economice » Victor Ponta: „De patru ani avem creştere economică neîntreruptă”