Antena Meniu Search
x

Vine iarna si nu stii unde sa-ti depozitezi bicicleta? Apeleaza la VeloGaraj!

VeloGaraj este un serviciu de care bucurestenii beneficiaza inca din 2015, care iti ofera atat gazduire, cat si revizie completa la finalul perioadei.

VeloGaraj este un serviciu de care bucurestenii beneficiaza inca din 2015, care iti ofera atat gazduire, cat si revizie completa la finalul perioadei. Pe scurt, vii cu bicicleta la Veloteca si o lasi acolo cateva luni pana cand trece iarna si poti iesi iar sa pedalezi. Acest serviciu a aparut ca o necesitate a clientilor fideli Veloteca, insa a devenit rapid popular in randul tuturor iubitorilor de biciclete din Bucuresti. Perioada in care iti poti duce bicicleta la VeloGaraj a inceput deja si tine pana pe 25 noiembrie. Daca te-ai hotarat, suna sa verifici daca mai sunt locuri disponibile si sa faci o programare. Noi nu am sta prea mult pe ganduri, locurile sunt limitate la 1000 de biciclete si majoritatea bucurestenilor sunt tare incantati de acest serviciu VIP.

Ca sa iti faci o idee, iti spunem pe scurt ce avantaje iti aduce serviciul VeloGaraj:

  • Bicicletele sunt depozitate intr-un spatiu pazit, dotat cu alarma conectata la o firma de paza

  • Locul de depozitare pentru biciclete este incalzit, bine aerisit, uscat, cu modalitati multiple de prindere / suspendare a bicicletelor

  • Bicicletele sunt pastrate in siguranta si depozitate intr-un mediu optim

  • VeloGarajul pentru biciclete iti ofera un plus de spatiu pentru tine si familia ta

  • Durata de viata a bicicletelor tale este prelungita

Pretul pentru acest serviciu este mai mult decat accesibil. VeloGaraj ti-a pregatit 2 pachete, special concepute pentru siguranta bicicletei tale:

  • Pachetul standard te costa doar 45 Lei pe luna si consta in: predarea bicicletei, etichetarea ei (cod, nume, data de intrare), depozitarea bicicletei si revizia standard la sfarsitul perioadei (curatat transmisie, reglat frane, reglat schimbatoare, gresat cabluri, spalat bicicleta, presiune roti).

  • Pachetul premium, de 60 de Lei pe luna. Pe langa facilitatile pachetului standard, ai inclusa revizia completa a bicicletei, in care se regaseste si desfacutul si gresatul butucilor, a cuvetelor si a articulatiilor.

Ce spui de aceasta idee? VeloGaraj este o solutie care te poate scapa de multe batai de cap si de grija pe care trebuie sa o porti bicicletei tale pe toata durata iernii. Intra pe site-ul oficial Veloteca si afla mai multe informatii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Vine iarna si nu stii unde sa-ti depozitezi bicicleta? Apeleaza la VeloGaraj!